Gyógyulást és pihenést remélhet a látogató a Jászberényi Strand- és Termálfürdőben


Jászberényben a szokásoknak megfelelően május 1-jén nyílik a Városi Strand. A strandolni, pihenni, felfrissülni vágyókat összesen négy medence várja, melyeket nemrégiben újítottak fel, mindegyik feszített víztükrű és vízforgatóval ellátott.

Ezek a medencék: 1 db 1000 m3-es 24–25 C°-os vízzel telt úszómedence, 1 db 340 m3-es 30–32 C°-os tanmedence, 1 db 30 C°-os 24 m3-es gyermekmedence, valamint 1 db 87 m3-es 35–36 C°-os élmény ülőpados medence. A sportolni vágyóknak lehetőséget kínál a strandröplabda pálya, a kis futballpálya, illetve a ping-pong asztalok.

Újabb szolgáltatásként a nyitást megelőzően reggel hattól úgynevezett egészségügyi úszásra válthatnak bérletet azok, akik még munkába indulás előtt néhány hossz leúszásával szeretnék formába hozni magukat. Mindezen túl számos kedvezmény jár a családosoknak, nagycsaládosoknak és a 16 óra után érkező látogatóknak. A létesítményben található termálfürdő egész évben várja a regenerálódásra, gyógyulásra vágyókat. Jászberény központjában 1964-ben nyílt meg a fedett, török kupolás gőzfürdő. A fürdőben 2 db melegvizes körmedence található. A fürdő gyógyszolgáltatásai keretében víz alatti gyógytorna, orvosi gyógymasszázs, víz alatti sugármasszázs (tangentor), valamint iszapkezelés vehető igénybe. Mindezen túl azonban még az alapszolgáltatások közé tartozik a szauna, a kamillás gőzkamra, a pedikűr és a manikűr is. A fürdőben egyéb szolgáltatások is igénybe vehetők: konditerem, szolárium, női- és férfifodrászat, kozmetika, büfé. 

AJÁNDÉKOZZON

FÜRDŐBELÉPŐT!

 

MEGÉRKEZTEK A FÜRDŐBELÉPŐ

KÁRTYÁK,

MELYEKKEL A FÜRDŐ

ÖSSZES SZOLGÁLTATÁSÁT

AJÁNDÉKOZHATJA

SZERETTEINEK,

ISMERŐSEINEK.

 

 

 

 

 

   

Elérhetőségek:
Jászberényi Strand- és Termálfürdő 5100. Jászberény, Hatvani út 5.

Tel.: 57/ 412-108
E-mail: jb.termalfurdo@invitel.hu

Nyitva tartás:
A gyógyászati szolgáltatások hétköznap reggel 8-től vehetők igénybe.

Egészségügyi úszás reggel 6-tól.

A nyitva tartási időt a nyári hónapokban időjárástól függően hosszabbítják meg.

 

 


Jászberényi V.V. Nonprofit Zrt.

5100 Jászberény,
Margit sziget 1.